Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa kebabi turku gaumē

Liellopa kebabi turku gaumē

FOTO: Shutterstock.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 sīpoli
  • 1 ķiploka daivina
  • 500 g maltas liellopa gaļas
  • 1 ola
  • Sāls, pipari, šķipsniņa kanēļa
  • 2 ēd. k. citrona sulas
  • 2 ēd. k. baltvīna etiķa
  • 4 ēd. k. olīveļļas
  • 1 gurķis
  • 4 tomāti
  • 1 buntīte pētersīļu un kinzas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolu un ķiploku sagriež smalkos kubiņos,sajauc ar malto gaļu un olu, sāla, piparo, pieber kanēli, samīca viendabīgu masu.
  2. Ar putu slotiņu saputo citrona sulu ar etiķi un 3 ēd.k.olīveļļas, sāla, piparo. Otru sīpolu sagriež gredzenos, gurķi un tomātus sagriež šķēlītēs vai sasmalcina kubiņos, zaļumus sasmalcina un sajauc ar mērci.
  3. Iesmus aplipina ar maltās gaļas masu un stipri piespiež, apcep karstā eļļā no visām pusēm. Pasniedz ar salātiem un rotā ar zaļumiem.
    Iesmus aplipina ar maltās gaļas masu un stipri piespiež, apc...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas