Zemenes grand marnier marinādē ar

Sastāvdaļas

  • Zemenes
  • Grand Marnier liķieris
  • (ziemas zemenēm:) Medus
  • Sķidrā dabīgās vaniļas esence

Pagatavošana

1 min.
  1. Stikla vai procelāna traukā ielej nedaudz liķieri, piepilina vaniļas esenci (atkarībā no stipruma, ļoti uzmanīgi). Ja zemenes skābas, pievieno medu. Labi samaisa. Garšai jābūt sabalansētai ar vieglu vaniļas aromātu.
  2. Zemenes sagriež gabaloņos, iemaisa marinādē, bļodi sodz ar pārtikas plēvi, liek ledusskapī ievilkties. Kāda stunda pietiek...
  3. Servē: kaa kuram patīk. Es kārtoju kokteiļa glāzē kārtam zemenes ar jogurtu. Pārpilanu beigās suliņu/marinādi. Glāzes sienas no iekšpuses var izklāt ar plānām gareniski grieztam zemeņu šķēlītēm.
  4. Var ēst ar saldējumu (tad gan bez medus) vai citiem desertiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi