Medus kotletes

Sastāvdaļas

  • 400 g maltās gaļas(jauktās)
  • 200 g jogurta bez piedevām(var vairāk)
  • 3 ēd.kar.rīvmaizes
  • 1 ola
  • 1 neliels sīpols
  • 1 ķiploks
  • Pustējkarote paprikas vai čilli pulvera
  • 1 tējkarote medus
  • Sāls(pēc garšas izjūtas)

Pagatavošana

45 min.
  1. Iebērt bļodiņā rīvmaizi un apliet ar jogurtu.
  2. Tam vievienot sakapātu sīpolu, ķiploku un olu.Samaisīt, ļaut ievilkties 10 minūtes.
  3. Pa to laiku samīcīt malto gaļu.
  4. Kad rīvmaize sabriedusi,maltai gaļai pievienot visas sastāvdaļas,kārtīgi sajaukt un samīcīt.
  5. Veidot mazas kotletītes un cept uz pannas.
  6. Rezultāts ir pārsteidzoši labs.
  7. Atkarībā no garšas izjūtām, var variēt sastāvdaļu daudzumu (vairāk vai mazāk medu, sīpolus utt.)

Komentāri

zane 2016. gada 31. janvāris 17:08
Paldies, gardi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi