Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gliemežvāki ar garnelēm un papriku

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g makaronu lielu gliemežvāku veidā
  • 2 ķiploka zobiņi
  • 2 sīpoli
  • 1 zaļā paprika(ap.100 g)
  • 1 sarkanā paprika(150 g)
  • 500 g tomātu
  • 300 g garneļu
  • Olīveļļa
  • Sāls,cukurs,pipari
  • 150 g baltmaizes bez garozas
  • 50 g rīvēta siera
  • 100 g baltvīna
  • 3 ēd.k. saldā krējuma
  • 1 ēd.k sasmalcinātu svaigo piparmētru
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Novāra makaronus.Papriku un tomātus sagriež mazos kubiņos,sīpolus un ķiplokus sasmalcina.Tomātus ar papriku sautē 10 min.pievienojot garšvielas un ½ ķiploku.Olīveļļā apcep sīpolus,palikušos ķiplokus,zaļo papriku un garneles,pievienot sadrupinātu baltmaizi un sieru.Pieliet vīnu,krējumu un piebērt piparmētru(ja nepatīk var pielikt citus zaļumus).Maisot karsēt 5 min.Sapildīt ar garnelēm makaronus un pasniegt kopā ar tomātu-paprikas mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas