Sīpolus,ķiplokus sasmalcina,gaļu griež gabaliņos.Cep fileju eļļā,pievieno sēnes,½ sīpolu un ķiplokus,sautē.Pievieno 300 g buljona un sautē 10 min.,pievieno krējumu un cieti,vīnu citrona sulu,sāla,piparo unpēc garšas muskatriekstu,novieto siltā vietā.No spinātiem un atlikušajiem ķiplokiem un buljona pagatavot biezeni.Apcept sīpolus un rīsus 1 ēd.k eļļas,pieliet buljonu ar spinātiem un satēt 15 min.Pasniedzot ielikt rīsus gredzenveida formā,kas iesmērēta ar eļļu ,apgriezt otrādi uz šķīvja un pasniegt ar vistas filejas un gaileņu mērci.
Sastāvdaļas
300 g konservētu gaileņu
2 sīpoli
3 ķiploka zobiņi
400 g vistas vai tītara filejas
Augu eļļa
600 ml dārzeņu buljona
3 ēd.k krējuma
2 ēd.k kukurūzas cietes
2 ēd.k baltvīna
1 ēd.k. citrona sulas
250 g saldētu spinātu
250 g gargraudu rīsu
Sāls,pipari,muskatrieksts
-->
Pagatavošana
45 min.45 min.
Sīpolus,ķiplokus sasmalcina,gaļu griež gabaliņos.Cep fileju eļļā,pievieno sēnes,½ sīpolu un ķiplokus,sautē.Pievieno 300 g buljona un sautē 10 min.,pievieno krējumu un cieti,vīnu citrona sulu,sāla,piparo unpēc garšas muskatriekstu,novieto siltā vietā.No spinātiem un atlikušajiem ķiplokiem un buljona pagatavot biezeni.Apcept sīpolus un rīsus 1 ēd.k eļļas,pieliet buljonu ar spinātiem un satēt 15 min.Pasniedzot ielikt rīsus gredzenveida formā,kas iesmērēta ar eļļu ,apgriezt otrādi uz šķīvja un pasniegt ar vistas filejas un gaileņu mērci.
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri