Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zaļie rīsi austrumu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g konservētu gaileņu
  • 2 sīpoli
  • 3 ķiploka zobiņi
  • 400 g vistas vai tītara filejas
  • Augu eļļa
  • 600 ml dārzeņu buljona
  • 3 ēd.k krējuma
  • 2 ēd.k kukurūzas cietes
  • 2 ēd.k baltvīna
  • 1 ēd.k. citrona sulas
  • 250 g saldētu spinātu
  • 250 g gargraudu rīsu
  • Sāls,pipari,muskatrieksts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sīpolus,ķiplokus sasmalcina,gaļu griež gabaliņos.Cep fileju eļļā,pievieno sēnes,½ sīpolu un ķiplokus,sautē.Pievieno 300 g buljona un sautē 10 min.,pievieno krējumu un cieti,vīnu citrona sulu,sāla,piparo unpēc garšas muskatriekstu,novieto siltā vietā.No spinātiem un atlikušajiem ķiplokiem un buljona pagatavot biezeni.Apcept sīpolus un rīsus 1 ēd.k eļļas,pieliet buljonu ar spinātiem un satēt 15 min.Pasniedzot ielikt rīsus gredzenveida formā,kas iesmērēta ar eļļu ,apgriezt otrādi uz šķīvja un pasniegt ar vistas filejas un gaileņu mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas