Zaļie rīsi austrumu gaumē

Sastāvdaļas

  • 300 g konservētu gaileņu
  • 2 sīpoli
  • 3 ķiploka zobiņi
  • 400 g vistas vai tītara filejas
  • Augu eļļa
  • 600 ml dārzeņu buljona
  • 3 ēd.k krējuma
  • 2 ēd.k kukurūzas cietes
  • 2 ēd.k baltvīna
  • 1 ēd.k. citrona sulas
  • 250 g saldētu spinātu
  • 250 g gargraudu rīsu
  • Sāls,pipari,muskatrieksts

Pagatavošana

45 min.
  1. Sīpolus,ķiplokus sasmalcina,gaļu griež gabaliņos.Cep fileju eļļā,pievieno sēnes,½ sīpolu un ķiplokus,sautē.Pievieno 300 g buljona un sautē 10 min.,pievieno krējumu un cieti,vīnu citrona sulu,sāla,piparo unpēc garšas muskatriekstu,novieto siltā vietā.No spinātiem un atlikušajiem ķiplokiem un buljona pagatavot biezeni.Apcept sīpolus un rīsus 1 ēd.k eļļas,pieliet buljonu ar spinātiem un satēt 15 min.Pasniedzot ielikt rīsus gredzenveida formā,kas iesmērēta ar eļļu ,apgriezt otrādi uz šķīvja un pasniegt ar vistas filejas un gaileņu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi