Ābolu kūciņa

2005. gada 14. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
45 min
1. Atdala olas baltumu no dzeltenuma. Olas baltumu sakuļ ar cukuru tā, lai baltums paliktu kā putukrējums. Olas dzeltenumu sakuļ ar cukuru un miltiem. Sajauc abas masas kopā! Tad pamazām jālej cepamajā panā. Sākumā ielej tikai pusi no masas, tad uzber ābolus (daļu) un pārlej ar atlikušo masu. Pa virsu saliek pārējos ābolus! Piedeva. Lai būtu garšīgāk sajauc kopā sviestu, miltus un cukuru tā lai masa sadruptu. pēc tam liek uz pannas un cep. Masai jāpaliek brūnai un kraukšķīgai. Turpinājums iesāktajam.... Tortei pārkaisa pāri saceptos kraukšķīšus un liek cepties apmēram uz 20 min. Lai zinātu, kad ir gatavs, var uz brītiņu torti izņemt no krāsns, virsmai jābūt cietai, bet viducim salīdzinoši mīkstam! Sanāk ļoti garšīga torte un, ja ir palīgi, pagatavot var ļļļļoooottttiii ātri!!!
Uz augšu