Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistu aknas sautētas ar tomātiem un garšvielām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vistu aknas (svaigas) 300 g
  • 2 vidēji tomāti
  • 1 ķiploks
  • 1 sīpols
  • Ūdens 100 g
  • Krējums - mazā paciņa
  • Olīveļļa
  • Garšvielas (vienas pazīstamas firmas gaļas kopējā garšviela, baziliks, majorāns, mazliet dārzeņu maisījuma garšvielas)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsējam uz pannas nedaudz olīveļlu. Uzberam vistu aknas (noskalotas). Cepam kamēr brūnas (~8 min.), procesa laikā pieberam gaļas kopējo garšvielu. Cepšanas laikā ar cepamo lāpstiņu sadalām aknas sīkos gabaliņos. Kad aknas apceptas, liekam tās mazā katliņā, kur pievienojam sagrieztus tomātus, apceptus sīpolus, sagrieztus ķiplokus, mazliet ūdeni, majorānu, baziliku. Sautējam ~ 25 min., Pievienojam skābu krējumu. Sautējam vēl 5 minūtes, un ēdiens gatavs. Ūdeni un krējumu liekam tādās proporcijās, lai ēdiens nebūtu pārāk šķidrs.
  2. Pasniedzam kopā ar Basmanti rīsiem, kas vārīti 11 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezo kabaču pankūku kārtojums

Biezo kabaču pankūku kārtojums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA