Vistu aknas sautētas ar tomātiem un garšvielām

Sastāvdaļas

  • Vistu aknas (svaigas) 300 g
  • 2 vidēji tomāti
  • 1 ķiploks
  • 1 sīpols
  • Ūdens 100 g
  • Krējums - mazā paciņa
  • Olīveļļa
  • Garšvielas (vienas pazīstamas firmas gaļas kopējā garšviela, baziliks, majorāns, mazliet dārzeņu maisījuma garšvielas)

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsējam uz pannas nedaudz olīveļlu. Uzberam vistu aknas (noskalotas). Cepam kamēr brūnas (~8 min.), procesa laikā pieberam gaļas kopējo garšvielu. Cepšanas laikā ar cepamo lāpstiņu sadalām aknas sīkos gabaliņos. Kad aknas apceptas, liekam tās mazā katliņā, kur pievienojam sagrieztus tomātus, apceptus sīpolus, sagrieztus ķiplokus, mazliet ūdeni, majorānu, baziliku. Sautējam ~ 25 min., Pievienojam skābu krējumu. Sautējam vēl 5 minūtes, un ēdiens gatavs. Ūdeni un krējumu liekam tādās proporcijās, lai ēdiens nebūtu pārāk šķidrs.
  2. Pasniedzam kopā ar Basmanti rīsiem, kas vārīti 11 minūtes.

Komentāri

Aldis 2013. gada 15. februāris 20:04
Sanāca vienkārši super!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi