Sākums > Receptes > Uzkodas

Lavašs ar garnelēm un sieru

2006. gada 15. februāris
Foto: Kristīne Kazāka
Pagatavošana
20 min
1. Lavašu izklāj uz galda.
2. Liek vārīties garneles pievienojot sāli (pēc garšas) un dilles (apmēram 10min.) Sarīvē sieru un ķiplociņu, sagriež tomātiņus kubiciņos pievieno 2/3 majonēzi un 1/3 krējumu un visu kārtīgi samaisa.izveidoto masu kārto uz lavašu.Izvārijušās garneles nokāš,nedaudz atdzesē un arī izkārto uz lavašu.Nu un tad visu mēģinam saritināt :)(visam ir jaabūt tādā nepārāk biezā slānī).Var ēst uzreiz vai arī dažās minūtes atstājot ievilkties!
3. LABU APETĪTI!
Uz augšu