Lavašs ar garnelēm un sieru

Sastāvdaļas

  • Lavašs 1gab
  • Saldētas garneles 300g
  • Siers 300g
  • Tomāti 2gab
  • Ķiploka daiviņa 1gab
  • Dilles 1 buntiņš :)
  • Majonēze,krējums

Pagatavošana

20 min.
  1. Lavašu izklāj uz galda.
  2. Liek vārīties garneles pievienojot sāli (pēc garšas) un dilles (apmēram 10min.) Sarīvē sieru un ķiplociņu, sagriež tomātiņus kubiciņos pievieno 2/3 majonēzi un 1/3 krējumu un visu kārtīgi samaisa.izveidoto masu kārto uz lavašu.Izvārijušās garneles nokāš,nedaudz atdzesē un arī izkārto uz lavašu.Nu un tad visu mēģinam saritināt :)(visam ir jaabūt tādā nepārāk biezā slānī).Var ēst uzreiz vai arī dažās minūtes atstājot ievilkties!
  3. LABU APETĪTI!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi