Ziemas zupa

Ziemas zupa
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 1 /2 paprika, sarkana un dzeltena
  • 2 palieli tomāti
  • 1 tase sakapātu valriekstu
  • 1 tase rīsu
  • 1 žāvētas vistiņas stilbs (var būt arī ceptas/vārītas)
  • Vistas buljons
  • Garšvielas: ķiploki, čili, baziliks, utt. - pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Izvāra vistas buljonu (kubiņu vai īstās).
  2. Pa to laiku apcep uz pannas kubiņos sagrieztu krāsainu papriku un pāris sagrieztus tomātus.
  3. Ieber buljonā rīsus (daudzums atkarībā no tā, cik biezu zupu grib), vārīt 10 min.
  4. Tad pievieno sakapātus valriekstus, apceptus piparus, tomātus, un kubiņos sagrieztu vistiņu. Vāra vēl 10 min.
  5. Tad pieliek garšvielas, kādas vien patīk, drusku pavāra.
  6. Žāvētā vista, savukārt, piešķir zupai pikantu garšu.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

marina ceple 2009. gada 1. novembris 18:31
super recepte!vienkarsi un atri!paldies!
Zupulis 2009. gada 1. oktobris 15:00
A priekš kam valrieksti? viņi garšai nemaisīs! Un ar ko tos var aizvietot? A to man viņi ne īpaši!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi