Pankūku un biezpiena sacepums ar ogu mērci

Sastāvdaļas

  • Pankūkām
  • 375 ml piena
  • 2 olas
  • 160 g kviešu miltu
  • Sāls
  • 1 tējk. cukura
  • Cepšanai augu eļļa
  • 40 g sviesta
  • Pildījumam
  • 600 g saldās biezpiena masas(biezpiena sieriņi)
  • 4 olas
  • Vaniļas cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpiena masā iemaisa sakultas olas, vaniļas cukuru.
  2. Mīklai olas sakuļ, pievieno sāli, cukuru, nedaudz piena, miltus, samaisa lai nebūtu kunkuļu. Pa daļām mīklai pievieno pārējo pienu, lai izveidotos vienmērīgi pašķidra mīkla.
  3. Pannā ielej eļļu un cep lielas, plānas pankūkas no abām pusēm.
  4. Sagatavotā veidnē kārtām liek izceptās pankūkas un saldo biezpiena masu. Virsējā kārtā jābūt pankūkai. Virsū liek sviesta piciņas.
  5. Cep cepeškrāsnī mērenā siltumā apmēram 20 minūtes. Pasniedz ar ogu mērci, vai ievārījumu.
  6. Labu apetīti!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi