Franču sīpolzupa

Franču sīpolzupa
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 6 palieli sīpoli
  • 3 ēd. k. sviesta
  • 1 l buljona
  • 1/2 pudele šampanieša
  • 50 g portvīna
  • 1 ēd. k. miltu
  • Franču maize
  • Siers Masdaamer

Pagatavošana

50 min.
  1. Sviestu un šķēlēs sagrieztus sīpolus, liekam katlā, lai sautējas, sīpoliem virsū liek alumīnija foliju un kādas 30 minūtes sautē, ik pa laikam jāapmaisa.
  2. Kad sīpoli ir brūni, pieber miltus, visu samaisa un vēl ielej portvīnu. Apmaisa un pielej klāt buljonu un šampanieti, zaļumus, piparus.
  3. Sagriež šķēlēs franču maizi. Ielej bļodiņās zupu, virsū pāris šķēles maizes, uz maizes uzkaisa sarīvētu sieru un cepeškrāsnī iekšā uz vairākām minūtēm.

    Lai labi garšo!
    Sagriež šķēlēs franču maizi. Ielej bļodiņās zupu, virsū pāri...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Weredog 2010. gada 3. novembris 13:02
Hell yeah!!! Zināju tādu pavisam vienkāršu sīpolzupu, bet nu šī fraņču, rauj jumtu!!! Franči!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas