Sākums > Receptes > Zupas

Franču sīpolzupa

2005. gada 7. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1. Sviestu un šķēlēs sagrieztus sīpolus, liekam katlā, lai sautējas, sīpoliem virsū liek alumīnija foliju un kādas 30 minūtes sautē, ik pa laikam jāapmaisa.
2. Kad sīpoli ir brūni, pieber miltus, visu samaisa un vēl ielej portvīnu. Apmaisa un pielej klāt buljonu un šampanieti, zaļumus, piparus.
3. Sagriež šķēlēs franču maizi. Ielej bļodiņās zupu, virsū pāris šķēles maizes, uz maizes uzkaisa sarīvētu sieru un cepeškrāsnī iekšā uz vairākām minūtēm.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu