Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Franču sīpolzupa

Franču sīpolzupa

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 palieli sīpoli
  • 3 ēd. k. sviesta
  • 1 l buljona
  • 1/2 pudele šampanieša
  • 50 g portvīna
  • 1 ēd. k. miltu
  • Franču maize
  • Siers Masdaamer
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Sviestu un šķēlēs sagrieztus sīpolus, liekam katlā, lai sautējas, sīpoliem virsū liek alumīnija foliju un kādas 30 minūtes sautē, ik pa laikam jāapmaisa.
  2. Kad sīpoli ir brūni, pieber miltus, visu samaisa un vēl ielej portvīnu. Apmaisa un pielej klāt buljonu un šampanieti, zaļumus, piparus.
  3. Sagriež šķēlēs franču maizi. Ielej bļodiņās zupu, virsū pāris šķēles maizes, uz maizes uzkaisa sarīvētu sieru un cepeškrāsnī iekšā uz vairākām minūtēm.

    Lai labi garšo!
    Sagriež šķēlēs franču maizi. Ielej bļodiņās zupu, virsū pāri...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas