Malto sausiņu pudiņš

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg malto sausiņu
  • 3 olas
  • 1 glāze piena
  • 100 g putukrējuma vai skābā krējuma
  • 1 karote sviesta
  • 100 g cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaltiem sausiņiem pievieno putukrējumu, ar cukura saputotus olu dzeltenumus, karoti augu eļļas, karoti sviesta un visu rūpīgi sajauc. Atsevišķi saputo olu baltumus un uzmanīgi iecilā masā. Iegūto masu liek ar sviestu ieziestā formā vai uz plāts un cep, līdz tās virsa pārklājas ar zeltainu garoziņu.
  2. Pudiņu pasniedz ar dzērveņu, ķiršu vai aprikozu mērci, ar ābolu džemu un glāzi piena.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi