Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Malto sausiņu pudiņš

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg malto sausiņu
  • 3 olas
  • 1 glāze piena
  • 100 g putukrējuma vai skābā krējuma
  • 1 karote sviesta
  • 100 g cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaltiem sausiņiem pievieno putukrējumu, ar cukura saputotus olu dzeltenumus, karoti augu eļļas, karoti sviesta un visu rūpīgi sajauc. Atsevišķi saputo olu baltumus un uzmanīgi iecilā masā. Iegūto masu liek ar sviestu ieziestā formā vai uz plāts un cep, līdz tās virsa pārklājas ar zeltainu garoziņu.
  2. Pudiņu pasniedz ar dzērveņu, ķiršu vai aprikozu mērci, ar ābolu džemu un glāzi piena.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Dārzeņu "moņģele" ar kabačiem bez pasterizēšanas

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas