Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Kartupeļi mizā ar linu eļļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mizā vārīti kartupeļi
  • Mazsālīta siļķe
  • Sulīgs,vietējais sīpols
  • Latgalē spiesta linu eļļa
  • Maize
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Nomizo kartupeļus(jāizmanto tos,kurus vāra uz plīts,ko kurina ar malku.Nu var jau arī uz gāzes vārītos)
  2. Iztīra un sagriež siļķīti gabalos,
  3. sagrieztus gabaliņos kartupeļus samaisa ar sulīgu un ne pārāk asu ,sagrieztu sīpolu,
  4. Un pārlej(nežēlojot)ar latgalē spiestu,vietējo linu eļļu.
  5. Siļķi piekož klāt.ja vajaga-arī maizi.
  6. Ja atļauj situācija 100gr pašbrūvēta šņabja būs vietā.Garšo īpatnēji,īpaši ja eļla ir svaigi spiesta,bet ir sātīgs ēdiens...un vietējais.(eļļa pie mums pa 0.50- 1.00ls puslitrā)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas