Salātu tīteņi

Sastāvdaļas

  • 1 salātu galviņa
  • 1 buntīte lociņu
  • 8 lielas vārītas garneles
  • 200 g šampinjonu
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 5 tomāti
  • ½ buntīte bazilika
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Malā atliek 4 lielas salātu lapas. Pārējos salātus, lociņu un šmapinjonus sakapā, katru garneli sagirež 4 daļās. Visu apcep sviestā, pieber sāli un piparus. Maisījumu liek salātu lapās un saloka tās konverta veidā. Tomātus sagriež ripiņās, klāj ripiņas uz 4 šķīvjiem, apkaisa ar sakapātām bazilika lapiņām, sāli un virsū liek salātu konvertiņus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi