Kāpostu trubiņas

Sastāvdaļas

  • 6 kāpostu lapas
  • 2 vārīti kartupeļi
  • 100 g sautēta šķiņķa
  • 3 ēdamkarotes zaļo zirnīšu
  • 1 marinēts gurķis
  • ½ sīpola
  • 2 ēdamkarotes majonēzes
  • 1 ēdamkarote tomātu mērces
  • 1 ēdamkarote krējuma
  • Zaļumi
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostu lapas pavāra dažās minūtes sālsūdeni, izņem, notecina uz sieta un atdzesē. Kartupeļus, marinētu gurķi un šķiņķi sagriez mazos kubiņos, sajauc ar ar zaļajiem zirnīšiem un smalki sakapātu sīpolu. Pieber sāli un piparus, pielej majonēzi, visu samaisa un noliek uz 15-20 minūtēm vēsumā. Tad maisījumu liek uz atdzesētām kāpostu lapāms, satin trubiņās, kārto uz šķīvja, pārlej ar krējuma un tomātu mērces maisījumu un pārkaisa ar skapātiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi