Burkānu krēmzupa ar vistu

Sastāvdaļas

  • 250 g vistas filejas
  • Sāls,pipari
  • 2 ēd.k. eļļas
  • 800 ml dārzeņu buljona
  • 500 g tīrītu burkānu
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploku daiviņa
  • 2 āboli (paskābi)
  • Sojas mērce
  • 2 ēd.k. pētersīļi

Pagatavošana

60 min.
  1. Vistas fileju apsālīt,piparot un 1ēd.k. eļļas uzcept,pēc tam sagriezt strēmelītēs un novietot siltā vietā.Ābolus un burkānus sagriezt kubiņos.Sīpolu un ķiploku sasmalcināt un sacept,pievienot burkānus un ābolus,pieliet buljonu un vārīt 10 min.sablenderēt,sālīt,piporot,pielikt sojas mērci un uzvārīt.Pasniedzot traukā liek cepto vistas fileju un zaļumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi