Veģetārais čili

Sastāvdaļas

  • 2 sīpoli
  • 2 - 4 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 2 paprikas (zaļa un sarkana)
  • Buljona kubiks
  • Paprikas pulveris
  • Čili pulveris
  • Tomātu pasta - 1 ēdamk
  • Sarkanās konservētās pupiņas - 1 bundža
  • 2 -3 tomāti
  • 4 -5 ķiploka daiviņas
  • Baziliks, sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež sīpolus, kartupeļus, burkānus, zaļo un sarkano papriku un uz pannas nedaudz apcep. liek katlā, pielej ūdeni, pieliek buljona kubiņu, paprikas pulveri un čili pulveri vai svaigu čili, tomātu pastu. Nedaudz pasautē, kad dārzeņi tādi mīkstāki paliek, liek klāt sarkanās konservētās pupiņas un kādus sagrieztus svaigus tomātus un sakapātus ķiploku. beigās pievieno baziliku - vasarā svaigu, ziemā kaltētu. Uzkarsē un pasniedz ar maizi. Var likt klāt krējumu vai pārrīvēt sieru. Visam šim ēdienam var likt klāt arī kādus 300-400 g maltās liellopu gaļa, ko pievieno iepriekš apceptu un sautē kopā ar dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi