Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista "poļon con arros"

2006. gada 6. februāris
Foto: Diāna
Pagatavošana
1 min
1. Notīrītu, izķidātu vistu ierīvē ar sāli, citrona sulu, sasmalcinātu ķiploku, noliek 1-1,5 stundas marinēties. Tajā pašā laikā sasmalcinātu paprikas pāksti, sīpolus un ķiploka pārpalikumu liek sautējamā katlā uzkarsētā eļļā. Kad saknes kļūst brūnganas, pievieno tomātu biezeni, gabalos sadalīto vistu, pārlej ar 0,5 l ūdens un sautē. Kad vista gandrīz mīksta, to no katla izņem. Tad sautējamā katlā liek iepriekš pārlasītus un nomazgātus rīsus, pievieno buljonu vai ūdeni, vīnu un 15-20 minūtes vāra. Pēc tam rīsus pārliek ar vistas gabaliņiem, zaļajiem zirnīšiem un sautē vēl 10 minūtes, līdz ēdiens gatavs.
Uz augšu