Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gardā maltā gaļa

Gardā maltā gaļa

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g maltas gaļas (jauktas)
  • 3 burkāni
  • 1/2 paprikas
  • 2 sīpoli
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 5 ēd. k. tomātu mērces
  • Kopējā gaļas garšviela
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Apcep malto gaļu kopā ar sīpoliem, rīvētiem burkāniem. Pievieno gaļas garšvielu un piparus.
  2. Kad gaļa jau tikpat kā gatava pievieno sasmalcinātus ķiplokus un papriku. Pacep pannā vēl kādas 10 minūtes.
  3. Tad iemaisa tomātu mērci.Uzliek vāku un pasutina kādas 5 minūtes.
    Pasniedz ar piedevām pēc izlases.

    Lai labi garšo!
    Tad iemaisa tomātu mērci.Uzliek vāku un pasutina kādas 5 min...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Puravu zupa

Puravu zupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas