Gardā maltā gaļa

Gardā maltā gaļa
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 700 g maltas gaļas (jauktas)
  • 3 burkāni
  • 1/2 paprikas
  • 2 sīpoli
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 5 ēd. k. tomātu mērces
  • Kopējā gaļas garšviela
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Apcep malto gaļu kopā ar sīpoliem, rīvētiem burkāniem. Pievieno gaļas garšvielu un piparus.
  2. Kad gaļa jau tikpat kā gatava pievieno sasmalcinātus ķiplokus un papriku. Pacep pannā vēl kādas 10 minūtes.
  3. Tad iemaisa tomātu mērci.Uzliek vāku un pasutina kādas 5 minūtes.
    Pasniedz ar piedevām pēc izlases.

    Lai labi garšo!
    Tad iemaisa tomātu mērci.Uzliek vāku un pasutina kādas 5 min...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Jana 2013. gada 28. janvāris 12:40
Cik daudz majonezes nepieciesams pievienot?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi