Sagriežam gareniski burkānus, viegli apcepam sviestā, izkārtojam cepešpannā.
Apstrādājam ar sāli un pipariem lasi. Novietojam laša gabalus burkānos
Olas dzeltenumu sajauc ar pagatavotu gaišo mērci un mārrutkiem. Pēctam iecilā cieti sakultā olas baltumā.
Pārlejam mērci pāri lasim, cepam zeltaini brūnus 25 - 30 minūtes, uz apakšējā līmeņa cepeškrāsnī, Temp. 180-200 C.
Sastāvdaļas
4 porcijas
400 g burkāni, 20g sviests, sāls pipari, 4 laša filejas (150g), 1 ola, gaišā mērce (½ l piena ar saldu krējumu un kartupeļu milti) , 4 tējkarotes mārrutku
-->
Pagatavošana
1 min.1 min.
Sagriežam gareniski burkānus, viegli apcepam sviestā, izkārtojam cepešpannā.
Apstrādājam ar sāli un pipariem lasi. Novietojam laša gabalus burkānos
Olas dzeltenumu sajauc ar pagatavotu gaišo mērci un mārrutkiem. Pēctam iecilā cieti sakultā olas baltumā.
Pārlejam mērci pāri lasim, cepam zeltaini brūnus 25 - 30 minūtes, uz apakšējā līmeņa cepeškrāsnī, Temp. 180-200 C.
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri