Cālis ar šampinjoniem

Sastāvdaļas

  • 200 g ceptas vai vārītas cāļa vai citas putnu gaļas
  • 100 g konservētu zirnīšu
  • 100 g vārītu šampinjonu
  • 50 g sarkanās saldās paprikas pākšu
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamk. eļļas
  • 1 ēdamk. citronu sulas
  • 1 ēdamk. salda vīna
  • Nedaudz degvīna
  • 1 tējk. sinepju
  • Malziet Vorčesteras mērces
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Cāļa gaļu (bez ādas) sagriež. Šampinjonus sagriež šķēlītēs, papriku un sīpolus - sīkos gabaliņos. Sajauc visu kopā ar zirnīšiem. No pārējiem produktiem sajauc mērci un pārlej salātiem. Labi atdzesē un ļauj ievilties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi