Tīringiešu sīpolu pīrāgs 2

Sastāvdaļas

  • 500 g miltu
  • 250 ml silta piena
  • 20 g rauga
  • 1 tējk. cukura
  • 2 ēd.k. eļļas
  • 1 kg sīpolu
  • 4 ēd.k. sviesta
  • 150 g siera
  • Sāls,pipari

Pagatavošana

90 min.
  1. Samaisam traukā miltus ar 1 tējk.sāls,vidū lejam pienu,drupinam raugu,beram cukuru,drusku samaisam ar miltiem(tikai vidiņu) apsedzam un liekam mierā 20 min.Pēc tam lejam eļlu,kārtīgi samaisam mīklu un liekam uzrūgt uz 40 min.Sīpolus-gredzenos un 10-12 min.sutinām sviestā,liekam garšvielas.Mīklu izrullējam un liekam uz plāts ar cepamo papīru.Virsū klājam sīpolus un cepam krāsnī20 min. 200*C.10 min pirms beigām pārberam ar rīvētu sieru.Gatavu sagriežam gabaliņos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi