Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Mini pica ar paipalu olām

2006. gada 5. februāris
Foto: Līga Druka-Smalkā
Pagatavošana
70 min
1. Samaisa biezpienu ar šķipsniņu sāls,olīveļļu,olu ,dzeltenumu,miltiem un mīklas irdinātāju.Liekam uz 30 min. vēsumā.Spinātus sautējam,nospiežam un sagriežam.Sīpolu un ķiploku smalcinam un apcepam sviestā,pievienojam spinātus un mīksto sieru,garšvielas.Kausēto sieru pacensties sagriezt kubiņos ar tomātiem,likt klāt baziliku,olīvas.Gatavo mīklu censties sadalīt uz 8 porc.,veidot plācenīšus,likt uz plāts.4 plācenīšiem liekam virsū tomātu masu,bet 4 spinātu masu un uzsist paipalu olas.Cepam cepeškrāsnī 25 min.200*C.
Uz augšu