Zemeņu zupa ar jogurta klimpām

Sastāvdaļas

  • ZUPAI
  • 400 g zemņu
  • ½ l ābolu sulas
  • 30 g medus
  • Piparmētru lapiņas
  • KLIMPĀM
  • 1 ēdamkarote želatīna
  • 1 tējkarote vanilīncukura
  • 300 g lakto
  • 75 g pūdercukura
  • ½ citrona sulas
  • 4 ēdamkarotes aveņu liķiera
  • 150 g saldā krējuma
  • 1 ēdamkarote magoņu sēklu

Pagatavošana

1 min.
  1. Želatīnu aplej ar ūdeni un uzbriedina. Lakto pievieno pūdercukuru, citrona sulu, vanilīn cukuru, magones un uzputo līdz viendabīgai masai. Želatīnam nolej liekoūdeni. izkausē liķieri un iemaisa jogurtā masā. Saldo krējumu saputo ar cukuru un iecilā jogurta masā. Ielej formā un liek ledusskapī uz trīs stundām.
  2. nomazgātas, sasmalcinātas zemenes pārlej ar medu un uz pusstundu atstāj ievilkties. Pirms pasniegšanas pārlej ar ar aukstu ābolu sulu. No joguta krēma ar karoti veido veido klimpas un pievieno zupai. Rotā ar piparmētetru lapiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi