Asaris kartupeļu zvīņās

Sastāvdaļas

  • 4 asara filejas
  • Sāls,pipari
  • 4 kartupeļi
  • 1 olas dzeltenums
  • 2 tējk. miltu
  • 2 tējk.kaltēta timiāna
  • Eļļa
  • 2 sīpoli
  • 2 laimi
  • 125 g sviesta
  • 2 ēd.k. granātu

Pagatavošana

60 min.
  1. Zivi sāla,piparo.Kartupeļus griež plānās šķēlītēs,sajauc ar olas dzeltenumu,miltiem,sāli,pipariem,timiānu.Noklāj vienu zivs pusi ar kartupeļiem un karstā eļļā apcep,pārklāj otru pusi un apcep,iznāk tādas kā kartupeļu zvīņas.Sīpolus-kubiņos un cep sviestā pievienojot laima sulu ungaršvielas.Pasniedz zivi ar mērci un granātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi