Liellopu gaļas "babota"

Sastāvdaļas

  • 1 kg lielopu gaļas
  • 300 g baltmaizes bez garozas
  • 300 g piena
  • 50 -75 g sīpolu
  • 100 g cūku tauku
  • 50 g mandeļu
  • 1 citrona sula
  • 25 g cukura
  • 4 olas
  • Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Lielopu gaļu samaļ gaļas mašīnā vai sīki sakapā, pievieno pienā izmērcētu baltmaizes mīkstumu, ceptus sīpolus, saberztas mandeles, divas sakultas olas, sāli, piparus un visu labi samaisa. iegūto masu liek uz ietaukotas pannas, pārziež ar atlikušajām olām un cep cepeškrāsnī.
  2. "Babotu" pasniedz kopā ar vārītiem rīsiem sviesta aizdarā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi