Daugavas sams

Sastāvdaļas

  • Ja palaimējies Daugavā noķert samu,tad to var pagatavot šādi
  • 800 g puravu
  • 2 ēd.k. eļļas
  • Citrona sula
  • Estragona lapas
  • 200 g sarkano lēcu
  • 400 ml dārzeņu buljona
  • 500 g sama filejas
  • Sāls,pipari
  • 1 ēd.k. balzamiko etiķa

Pagatavošana

20 min.
  1. Puravus sagriež un apcep.Lēcas nomazgā un 1 reiz uzvāra lielā ūdens daudzumā,nokāst un pievienot puraviem,pieliet buljonu un vārīt 10 min..Fileju sadalīt 4 gabalos,apslacīt ar citrona sulu,uzkaisīt garšvielas.Cept uz grila 4 min.no katras puses.Lēcām pievieno etiķi,sāla,piparo,sajauc ar estragonu un pasniedz kopā ar samu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi