Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gulašs sarkanvīnā ar ķirbi un sēnēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g liellopu filejas
  • 2 ēd.k angļu sinepju
  • 500 ml sarkanvīna
  • Svaigi malti pipari,kadiķogas
  • 250 g ķirbja mīkstuma
  • 2 sīpoli
  • 150 g šampinjonu
  • Eļļa
  • 1 ēd.k.miltu
  • Sāls,zaļumi
  • 150 g saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaisām marinādi no sinepēm,pipariem,kadiķogām,vīna,liekam maisiņā un marinējam gaļu kādas 8 stundas.Griežm kubiņos sīpolus,ķirbi,šampinjonus uz pusēm vai 4 daļās.Ņemam gaļu no marinādes un apcepam eļļā,pievienojam sīpolus un sautējam,pieberam miltus un sajaucam ar marinādi,liekam garšvielas un sautējam apm.40-60 min.,25 min līdz beigām pieliekam ķirbi un sēnes,beigās krējumu un zaļumus.Vislabāk pasniegt ar nūdelēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas