Gulašs sarkanvīnā ar ķirbi un sēnēm

Sastāvdaļas

  • 800 g liellopu filejas
  • 2 ēd.k angļu sinepju
  • 500 ml sarkanvīna
  • Svaigi malti pipari,kadiķogas
  • 250 g ķirbja mīkstuma
  • 2 sīpoli
  • 150 g šampinjonu
  • Eļļa
  • 1 ēd.k.miltu
  • Sāls,zaļumi
  • 150 g saldā krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaisām marinādi no sinepēm,pipariem,kadiķogām,vīna,liekam maisiņā un marinējam gaļu kādas 8 stundas.Griežm kubiņos sīpolus,ķirbi,šampinjonus uz pusēm vai 4 daļās.Ņemam gaļu no marinādes un apcepam eļļā,pievienojam sīpolus un sautējam,pieberam miltus un sajaucam ar marinādi,liekam garšvielas un sautējam apm.40-60 min.,25 min līdz beigām pieliekam ķirbi un sēnes,beigās krējumu un zaļumus.Vislabāk pasniegt ar nūdelēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi