Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sulīgā laša delikatese

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g laša filejas
  • 8 jūras asara filejas
  • Diļlu buntīte(bez kātiem)
  • Citrona sula
  • Sāls,pipari
  • Sviests
  • Sīpols
  • Zivs buljons
  • Baltvīns
  • Saldais krējums
  • Safrāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriežam zivs filejas tā ,lai mēs varētu nopīt bizi no 2 asara filejām un 1 laša(apm.2cm platumā),sastiprinām galus ar kociņiem.Aprasinām ar citrona sulu,sālam,piparojam un sautējam apm.6-10 min.uz vidējas uguns novārījumā,kas sastāv no sviestā sautētiem sīpoliem,zivs buljona un baltvīna(attiecībās 1:2:1)Padoms-mērci novārīt līdz 1/3,sajaukt ar krējumu un drusku safrāna.Novārīt līdz biezai masai un izberzt caur sietu,sālīt,piparot(ar baltajiem pipariem)Dekorēt ar citronu un dillēm,kā piedevu izmantojot dārzeņus vai savvaļas un parasto rīsu maisījumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas