Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Apelsīnu un ķiršu zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 lieli apelsīni
  • 100 g ķiršu
  • 6 ēdamkarotes cukura
  • ¾ litri ūdens
  • 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Apelsīnus noloba, sadala daiviņās, noņem plēvītes, mīkstumu liek katlā, pārkaisa ar cukuru un nedaudz saspiež. pēc 20 minūtēm pielej ūdeni un liek vārīties. kad zupa vārījusies 2 minūtes, nelielā, auksta ūdens daudzumā iemaisa kartupeļu cieti un, nepārtraukti maisa apelsīnu zupu, pielej tai cieti, vēlreiz uzvāra un uzreiz noņem no uguns. ķiršus noskalo, izņem kauliņus un sasmalcina. karstu zupu salej saldēdienu trauciņos un pārkaisa ķiršus. pasniedz siltu.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas