Apelsīnu un ķiršu zupa

Sastāvdaļas

  • 3 lieli apelsīni
  • 100 g ķiršu
  • 6 ēdamkarotes cukura
  • ¾ litri ūdens
  • 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes

Pagatavošana

40 min.
  1. Apelsīnus noloba, sadala daiviņās, noņem plēvītes, mīkstumu liek katlā, pārkaisa ar cukuru un nedaudz saspiež. pēc 20 minūtēm pielej ūdeni un liek vārīties. kad zupa vārījusies 2 minūtes, nelielā, auksta ūdens daudzumā iemaisa kartupeļu cieti un, nepārtraukti maisa apelsīnu zupu, pielej tai cieti, vēlreiz uzvāra un uzreiz noņem no uguns. ķiršus noskalo, izņem kauliņus un sasmalcina. karstu zupu salej saldēdienu trauciņos un pārkaisa ķiršus. pasniedz siltu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi