Biešu salāti ar zaļumiem

Sastāvdaļas

  • 500 g vārītu biešu
  • 150 g redīsu
  • 2 sarkanie sīpoli
  • 250 g zaļumu pēc izvēles(salātlapas,ķinas kāposts,endīvijas,kressalāti u.c.)
  • 1 tējk. koriandra sēklu
  • 3 ēd.k. olīveļļas
  • 3 ēd.k. saulespuķu eļļas
  • 3 ēd.k. vīnogu etiķa(vai kāda cita)
  • 1 ēd.k. konservētu mārrutku
  • Sāla,pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Bietes un redīsus griež plānās šķēlītēs,sīpolus-gredzenos,saberžam koriandra sēklas.Samaisām eļļas,etiķi,mārrutkus,sāli,piparus un koriandru.Sajaucam bietes,redīsus un sīpolus ar mērci un noliekam 30 min. ievilkties.Sagatavojam zaļumus,apžāvējam un pasniedzam kopā ar biešu salātiem.Iznāk ļoti svaigi un sulīgi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi