Kafijas deserts ar ogām

Sastāvdaļas

  • 500 g saldētu ogu(avenes,mellenes,jāņogas u.c.)
  • 4 olu dzeltenumi
  • 1 ēd.k. pūdercukura
  • 100 ml stipras kafijas
  • 2 ēd.k. kafijas liķiera(moka)
  • 4 ēd.k. baltās šokolādes skaidiņu
  • Piparmētru vai melisas lapiņas

Pagatavošana

20 min.
  1. Ogas atlaidinam(drusku atstājam dekorēšanai),pārējas izliekam glāzēs.Olu dzeltenumus ar cukuru,kafiju un liķieri ar slotiņu karstā ūdens peldē uzputojam līdz veidojas biezas putas,tad liekam trauku aukstā ūdens peldē un putojam lidz putas ir stingras konsistences(pilnīgi sabiezē)Liekam iegūto masu gāzēs un no virsas dekorējam ar atlikušajām ogām,balto šokolādi un piparmētram,tūlīt pasniedzam galdā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi