Sarkanā šalle

Sastāvdaļas

  • 1 sarkanā kāpostgalva
  • 3 ēd.k vīna etiķa
  • 1 ēd.k.cukura
  • 2 ēd.k. olīveļlas
  • Pa šķipsniņai kanēļa un kajenas piparu
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sarkano kāpostu griežam smalkos salmiņos,liekam stikla traukā un sālam,samaisam un atstājam uz 20 min.Nospiež izdalījušos sulu,samaisām ar garšvielām.Pasniedzam pārberot zaļumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi