"vientuļā baltā zivs"

Sastāvdaļas

  • 200 g vārītas zivs(menca,bute,jūras asaris)
  • 250 g vārītu kartupeļu
  • 1 svaigs gurķis
  • 1 liels tomāts
  • 2 ēd.k. zaļo zirnīšu
  • Drusku zaļo lociņu
  • Majonēze,sāls,zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivi un dārzeņus griežam kubiņos,zaļumus -siki smalcinam.Sajaucam visas sastāvdaļas.
  2. P.s. pirms liekam tomātu atbrīvojam no mizas un sēklām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi