Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Augļu pīrāgs itāļu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g miltu
  • 200 g sviesta
  • 200 g cukura
  • 10 g sodas
  • 10 g briežraga sāls
  • 10 g sāls
  • 100 g rozīņu
  • 100 g sīki sagrieztas sukādes
  • 10 g citrona miziņas
  • 300 -350 g piena
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izsijātos miltos izveido bedrīti, ielej tajā (sajauktas) pārējās pīrāga sastāvdaļas un samīca mīklu.
  2. Dziļu pannu vai kēksa veidni izziež ar sviestu un apkaisa ar miltiem. Tā sagatavotā traukā liek mīklu un 40-50 minūtes cep vidēji karstā cepeškrāsnī. Pīrāga gatavību pārbauda ar sausu tievu skaliņu-iedurot to pīrāgā, mīkla nepielīp.
  3. Gatavo pīrāgu izņem no cepeškrāsns, sadala gabaliņos un pārkaisa ar pūdercukuru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas