Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ukraiņu borščs rūpīgais

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kgcūkgaļas,liellopu un/vai jēra kauliņi
  • 2 sarkanās bietes
  • 2 lieli burkāni
  • 5 -7kartupeļi
  • Sīpolgalva
  • 3 daiviņas ķiploka
  • Eļļa apcepšanai
  • 3 edamkarotes etiķa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Uz pannas apbrūnina kauliņus un liek katlā ar ūdeni, lai sāk vārīties. Nomizotus kartupeļus nasasmalcinātus liek turpat katlā.Uz pannas apcep sarīvētus burkānus un pievieno zupai. Sarīvētas sarkanās bietes apcep uz pannas apslakot ar etiķi 'var citronskābi , pievieno katlā. Nenomizotu sīpolgalvu liek klāt. Vārīšanas beigās pieliek garšvielas:baziliku smaržīgos piparus,asos piparus.Ķiploka daiviņas var izmantot dažādi:pievienot šķīvī,ierīvēt maizi utt.Var pievievienot tomātu pastu.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas