Lētā rauga mīkla pīrādziņiem un picām

Sastāvdaļas

  • 1 glāze ūdens
  • 6 ēd.karotes eļļa
  • ½ pac. rauga
  • 1 ēd. karote cukura
  • 1 tējk. sāls
  • 3 gl. miltu

Pagatavošana

40 min.
  1. Raugu sadrupina un apber ar cukuru. Ļauj tam iedarboties. Ielej traukā siltu ūdeni (ne karstu), pievieno eļļu, sāli, iedarbojušos raugu. Klāt pievieno miltus - jāskatās, lai mīkla neliptu pie rokām.
  2. Mīklu saveļ bumbā un liek ledusskapī un 30 min.
  3. Ja nav laika, var mīklu likt lietā uzreiz.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi