Niku-jaga

Sastāvdaļas

  • 400 g Liellopa gaļa
  • 3 -4 Kartupeļi
  • 2 Burkāni
  • 1 Sīpols
  • Sake (cooking sake)
  • Sojas mērce
  • Brūnais cukurs
  • Sāls
  • Ūdens
  • Eļļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež gaļu plānās šķēlītēs, sagriež arī burkānus, kartupeļus un sīpolu. Dziļā pannā apcep gaļu, pēc tam burkānus un sīpolu. Pievieno kartupeļus, ūdeni, cukuru, sāli un sake (ja nav sake, to var aizstāt ar šeriju vai kādu citu baltvīnu). Uzliek vāku un sautē uz lēnas uguns kamēr kartupeļi sāk jukt laukā. Sautējumu pārlej ar sojas mērci. Jāatceras, ka šim sautējumu garšu piešķir galvenokārt cukurs un sojas mērce.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi