Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g Liellopa gaļa
  • 3 -4 Kartupeļi
  • 2 Burkāni
  • 1 Sīpols
  • Sake (cooking sake)
  • Sojas mērce
  • Brūnais cukurs
  • Sāls
  • Ūdens
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež gaļu plānās šķēlītēs, sagriež arī burkānus, kartupeļus un sīpolu. Dziļā pannā apcep gaļu, pēc tam burkānus un sīpolu. Pievieno kartupeļus, ūdeni, cukuru, sāli un sake (ja nav sake, to var aizstāt ar šeriju vai kādu citu baltvīnu). Uzliek vāku un sautē uz lēnas uguns kamēr kartupeļi sāk jukt laukā. Sautējumu pārlej ar sojas mērci. Jāatceras, ka šim sautējumu garšu piešķir galvenokārt cukurs un sojas mērce.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas