Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Filadelfijas siera kūka ar zaļo tēju (matcha)

2006. gada 31. janvāris
Foto: Aldis K.
Pagatavošana
1 min
1. Želatīnu iemērc 2 ēk udens.
2. Cepumus labi sasmalcina, kārtīgi sajauc ar sviestu, izrullē vai izsmērē formā, kurā ir ieklāta partikas plēve vai cepamais papīrs.
3. Filadelfijas sieru maisa ar cukuru līdz cukurs izkusis. Pa daļai pievieno zaļās tējas pulveri, labi samaisa. Pa daļai pievieno jogurtu, labi samaisa.
4. Saldo krējumu saputo līdz 80%.
5. Želatīnu izkausē, iemaisa siera masā. Pa ¼daļai iecilā putukrējumu.
6. Siera masu caur sietu lej tortes formā, ļauj vismaz 4 stundas dzesēties ledusskapī.
7. Piezīme: Zaļās tējas pulverim mēdz būt dažāda kvalitāte. Ja garša ir švakāka, varbūt nāksies pievienot vairāk pulvera.
Uz augšu