Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīta un nepildīta cūkgaļas karbonāde ar sēnēm, sieru, papriku, servēta ar kartupeļiem ar mizu, sviestu un sāli, piedevās īpašas receptes salāti

2006. gada 31. janvāris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
40 min
1. Cūkgaļu kopā ar garšvielām izklapē, karto vienā kārtā gaļu, otrā sēnes un siers, trešā – gaļa, apviļā olās un miltos, liek cepties uz pannas, pievieno arī sīpolus, ķiplokus. Zepter pannā uzcepas ļoti ātri, gaļa sanāk mīksta un sulīga.
2. Var cept cūkgaļu neizklapētu, tikai ar garšvielām.
3. Kartupeļus ar mizu, arī nesagrieztus novāra.
4. Mārrutkus sajauc ar skābo krējumu.
5. Salātus, zaļumus sagriež. Atsevišķā traiciņā sajauc 1 tējkaroti Gastronormu uz glāzes ūdens, pārlej salātiem un ļauj dažas minūtes ievilkties.
6. Pasniedz – kartupeli ar sviestu un sāli, karbonādi, salātus, dekorē ar svaigu papriku un pārlej ar mārrutku mērci. Servē ar labu sarkanvīnu.
Uz augšu