Karstā tomātu – vistas zupa ar bazilika lapiņām

Sastāvdaļas

  • 400 gr konservētu tomātu
  • 1 kārba čilli pupiņas
  • 3 sīpoli, ķiploks, dilles, svaigas bazilika lapiņas
  • 2 -3 ēd.karotes olīveļļa
  • 300 gr.vistas filejas
  • Skābais krējums

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistu apcep olīveļā ar sīpoliem, ķiploku.
  2. Konservētus tomātus sablenderē, tad pievieno pupiņas
  3. Visu liek katlā un liek karsēties.
  4. Pievieno baziliku, garšvielas pēc gaumes. Pasniedz lēzenos zupas šķivjos ar krējumu un dillēm.

Komentāri

Ilze 2010. gada 18. decembris 22:20
Šodien šo zupu pagatavoju un man ļoti garšo. Skābeni karstā nots ir īpaši patīkama aukstā ziemas vakarā. Paldies par recepti! Ēdu ar prieku.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi