Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Saldējums ar ceptiem āboliem un kanēļcukuru

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 zaļi āboli
  • Sviests
  • Krējums
  • Kanēļcukurs
  • Saldējums ar karameli un riekstiem
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Ābolus sadala uz pusēm, izņem serdeni. Vidū liek piciņu sviesta un mazliet krējuma, pārkaisa ar kanēļcukuru,cep cepeškrāsnī.
  2. Pasniedz ar karstus ar karameļu-riekstu saldējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas