Salāti "Kurzeme"

Sastāvdaļas

  • 1 mazsālīta siļķe
  • 1 liels skābs ābols (antonovka)
  • 200 g selerijas saknes
  • 1 sīpols
  • 1 vārīta ola
  • ½ tējk. maltu citronpiparu
  • 1 tējk. cukura
  • ½ glāze konservētu vai vārītu zaļo zirnīšu
  • 4 ēd. k. majonēzes vai skāba krējuma

Pagatavošana

15 min.
  1. Siļķi rūpīgi attīra no ādas un no asakām, sagriež nelielos kubiņos.
  2. Ābolu, seleriju un sīpolu nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.
  3. Vārītu olu smalki sakapā.
  4. Bļodiņā rūpīgi sajauc siļķi, ābolu, seleriju un sīpolus kopā ar cukuru un pipariem.
  5. Ļauj pastāvēt 5 minūtes, pēc tam pievieno majonēzi, olu un zaļos zirnīšus un visu rūpīgi samaisa.
  6. Pasniegšana: kārto salātus porciju traukos, izrotājot katru porciju ar siļķes gabaliņiem un zaļajiem zirnīšiem.
  7. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti