Sākums > Receptes > Deserti

Svētku augļu salāti

2006. gada 30. janvāris
Foto: Sarmīte Ermajevska
Pagatavošana
25 min
1. Uzkarsē vīnu, ananāsu sulu un piparmētras.Atdzesē.
2. Kivi nomizo un sagriež šķēlītēs. Mango sagriež daiviņās, izņem kauliņus. Daiviņas nomizo. Ananāsu sagriež. Zemenes pārgriež uz pusēm. Visu kārto 1 lielā vai 4 mazos trauciņos.
3. Pārlej mērci. Liek vēsumā,lai ievelkas.
4. Izkausē šokolādi un tajā līdz pusei iemērc katru ķirsi.
5. Kad šokolāde uz ķiršiem atdzisusi un sabiezējusi, ar tiem rotā salātus.
6. LABU APETĪTI!!!!=}
Uz augšu