Svētku augļu salāti

Sastāvdaļas

  • 2 kivi
  • 1 mango
  • Apm.400g konservētu ananāsu šķēlīšu
  • Apm. 230g svaigu vai saldētu zemeņu
  • MĒRCEI
  • 150 g balvtīna vai ābolu sulas
  • 100 g ananāsu sulas no konserviem
  • ½ tēj. maltas piparmētras
  • ROTĀJUMAM
  • Šokolāde
  • Ķirši

Pagatavošana

25 min.
  1. Uzkarsē vīnu, ananāsu sulu un piparmētras.Atdzesē.
  2. Kivi nomizo un sagriež šķēlītēs. Mango sagriež daiviņās, izņem kauliņus. Daiviņas nomizo. Ananāsu sagriež. Zemenes pārgriež uz pusēm. Visu kārto 1 lielā vai 4 mazos trauciņos.
  3. Pārlej mērci. Liek vēsumā,lai ievelkas.
  4. Izkausē šokolādi un tajā līdz pusei iemērc katru ķirsi.
  5. Kad šokolāde uz ķiršiem atdzisusi un sabiezējusi, ar tiem rotā salātus.
  6. LABU APETĪTI!!!!=}

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi