Panēti kartupeļi

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 200 g šķiņķa
  • 100 g miltu
  • 50 g sausiņu
  • 2 olas
  • 100 g sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus novāra, noloba mizu, atdzesē un sagriež 1 mm biezās ripiņās. Sīki sagrieztu šķiņķi sajauc ar miltiem un saberztiem sausiņiem. Atsevišķā traukā sakuļ olas. Kartupeļu ripiņas apviļā šķiņķa, miltu un sausiņu maisījumā, apmērcē olā un cep sviestā. Panētos kartupeļus pasniedz ar dažādiem salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi