Saldā desa ar cepumiem un marmelādi

Sastāvdaļas

  • 0.4 kg Selgas cepumi
  • Sauja kubiņos sagriezta marmelāde
  • 200 gr cukura
  • 150 gr sviests
  • 2 gb olas
  • 30 - 50 gr kakao

Pagatavošana

25 min.
  1. Olas samaisa ar cukuru, sviestu un kakao. Nepārtraukti maisot uzsildīt līdz šķidram stāvoklim.
  2. Pievieno sasmalcinātus cepumus, marmelādi, samaisa.
  3. Pergamenta papīru vai folliju iesmērē ar eļļu.
  4. Masu ietin papīrā desas formā un ieliek ledusskapī, lai sacietē.
  5. Gatavu iztin no papīra un sagriež šķēlēs.

Komentāri

Regina 2016. gada 12. aprīlis 09:34
Saubas par jūsu olām.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi