Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zemnieku borščs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.4 Liellopa stilba kauls ar gaļu,apm.1,4 kg
  • 1 neliela kāpostgalva
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • Drusku diļļu un pētersīļu zaļumu
  • 6 vārītas bietes,apm.1 kg
  • 60 g sviesta
  • 1 tējk.cukura
  • 3 ēd.k. sarkanvīna etiķa
  • 1 citrona sula
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. uzvāra gaļu sālsūdenī un turpina vārīt uz lēnas uguns,pa brīdim nosmeļot putas,3-4 stundas,līdz gaļa mīksta.Kāpostu smalki sagriež.Kubiciņos-burkānus un sīpolus,zaļumus sakapā,bietes sarīvē.Lielā katlā izkausē sviestu un pievieno burkānus un sīpolus,sautē 5 min.,līdz mīksti.Pievieno kāpostus,bietes,buljonu un cukuru,turpina vārīt uz lēnas uguns 45 min.Atdala no kauliem gaļu un ieliek zupā.Pievieno zaļumus,etiķi un citrona sulu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas