Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zemnieku borščs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.4 Liellopa stilba kauls ar gaļu,apm.1,4 kg
  • 1 neliela kāpostgalva
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • Drusku diļļu un pētersīļu zaļumu
  • 6 vārītas bietes,apm.1 kg
  • 60 g sviesta
  • 1 tējk.cukura
  • 3 ēd.k. sarkanvīna etiķa
  • 1 citrona sula
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. uzvāra gaļu sālsūdenī un turpina vārīt uz lēnas uguns,pa brīdim nosmeļot putas,3-4 stundas,līdz gaļa mīksta.Kāpostu smalki sagriež.Kubiciņos-burkānus un sīpolus,zaļumus sakapā,bietes sarīvē.Lielā katlā izkausē sviestu un pievieno burkānus un sīpolus,sautē 5 min.,līdz mīksti.Pievieno kāpostus,bietes,buljonu un cukuru,turpina vārīt uz lēnas uguns 45 min.Atdala no kauliem gaļu un ieliek zupā.Pievieno zaļumus,etiķi un citrona sulu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigie dārzeņu salāti ar tunci un sieru

Svaigie dārzeņu salāti ar tunci un sieru

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas