Rīsi maltas gaumē

Sastāvdaļas

  • 800 ml ūdens
  • 300 g rīsu
  • 200 g mandeļu marcipāna
  • 300 g putukrējuma
  • 1 g safrāna
  • Ogas un augļi(piem.granāti)

Pagatavošana

1 min.
  1. Vārošā ūdenī ieliek rīsus unsafrānu,uz lēnas uguns zem vāka vāra 20 min.,noskalo aukstā ūdenī,rūpīgi notecina.Saplucina mandeļu marcipānu,to kopā ar putukrējumu iemaisa rīsos.Noliek vēsumā.Pasniedz ar ogām un augļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi