Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Aukstā gvakamoles zupa

Aukstā gvakamoles zupa

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 laimi
  • 2 lieli avokado
  • 250 ml auksta vistas buljona
  • 250 ml skāba krējuma
  • 1 ēd. k. tekilas (pēc vēlēšanās)
  • 1 piliens Tabasko mērces
  • 250 g tomātu
  • Svaigi koriandra zariņi
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

75 min.
  1. Griež laimus uz pusēm un izspiež sulu.
  2. Sagatavo avokado, mīkstumus liek nemetāliskā traukā, pievieno laimu sulu un buljonu, sablenderē.
  3. Pieliek krējumu, tekilu, Tabasko mērci un nedaudz sakuļ, nogaršo, ja nepieciešams liek vēl laima sulu, Tabasko un sāli.
  4. Uzliek traukam vāciņu un liek ledusskapī vismaz uz stundu.
  5. Sagriež kubiciņos tomātus un rupji sagriež koriandru.
  6. Garšo atdzisušo zupu. Ja zupa šķiet pārāk bieza, pielej vēl buljonu, nogaršo.
  7. Pasniedzot virsū liek sagrieztos tomātus un koriandru.
  8. Pasniedz ar tortillu grauzdiņiem. Lai uzlabotu tortillu garšu, es sarīvēju Čedaras sieru,sagriežu mazos gabaliņos sarkanos piparus,puravus. Lieku uz plāts tortillas, pārkaisu ar sieru,pipariem un puraviem, grillēju tuvu karstuma avotam, līdz siers izkusis un izveidojis burbuļus.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar tortillu grauzdiņiem. Lai uzlabotu tortillu garš...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas