Sākums > Receptes > Zupas

Ķirbju biezeņzupa ar vistiņu

2006. gada 26. janvāris
Foto: Kate Tereza
Pagatavošana
1 min
1. Ķirbi notīrīt, sagriezt gabaliņos, sīpolu sasmalcināt, ķiploku sasmalcināt.
2. Katlā ar biezu pamatni olīveļļā vai ghee apcepam sīpolu un pusi no ķiplokiem, kamēr zeltaini, pieliiekam ķirbi, uzlejam vārošu ūdeni, un vāram,kamēr ķirbis ir pašķīdis, pieliekam atlikušos ķiplokus. Tad ar blenderi šito pasākumu sasmalcinam, pieliekam kausēto sieru, kariju un uzkaŗšejam vēlreiz
3. Vistas fielja (principā to var darīt jau pirms zupas gatavošanas). Vistas fileju sagriežam mazos, garenos gabaliņospasālam, uzmaļam melnos piparus, uzspiežam nedaudz citronu vai aplesīnu sulas un ļaujam marināties kādas 2 stundas. Tad pannā olīveļļā vai ghee apcepjam zeltainus.
4. Vistas fielajas gabaliņus ber gatavjā zupā un...
5. Esmu mēginājusi vistas filejas vietā lietot girosu vai vienkāši nolobu no žāvētas vistas gaļu. Nu pēc ieskatiem Jūsu.
Uz augšu